Het onpersoonlijke leven

Anonymus

Illustration

Tot jou, die dit leest, spreek IK.Tot jou, die zoekt naar waarheid, vrede, liefde en geluk, komt IK BEN. IK BEN jou zelf, jouw diepste innerlijk, dat alles weet en altijd geweten heeften altijd is. IK, jouw goddelijk Zelf, breng je deze woorden om je te leren dat IK, je eigen ware Zelf, jouw enige leraar BEN.Mijn woorden spreek IK van binnenuit tot je uiterlijk, menselijk bewustzijn om te bevestigen alles wat jouw IK BEN in je altijd wist, maar nog niet heeft vertaald in duidelijke en begrijpelijke termen.
Indien je bereid bent tot deze bewustwording in jezelf, volg dan aandachtig de uitleg die IK hierin geef en wéét dat het jouw hoogste ZELF is dat door deze bladzijden tot je spreekt.
Dit boekje wil een leidraad zijn naar het ware leven. en diepste wordt de mens geleid en bepaald door wat zich "Ik ben'' noemt,de Vader, het goddelijke wezen; ten diepste is de mens een met ''ik ben'', is hij God. Hij moet dit in zijn leven realiseren, los komen van al wat hij dacht en leerde, de persoonlijkheid overwinnen. Hij moet in zichzelf de eenheid bereiken met het onpersoonlijke, allesomvattende. Van de auteur J.S. Benner (gestorven 1941) is verder niets bekend; er is in ieder geval geen beweging of centrum om hem ontstaan. Het boek biedt wat in vrijwel alle spirituele literatuur te vinden is: streven naar de eenheid van God en mens.
Prijs: € 19,95