Najaarsworkshop 

3-daagse ZOMERWORKSHOP over een cursus in wonderen op het landgoed van DE NORBERTIJNEN ABDIJ POSTEL18 t/m 20 oktober 2024


Illustration

Hoofdthema Najaar:''Six Steps van Choose Again”''

We behandelen de 6 stappen van het hoofdthema:
1e stap: Onvrede (vrijdagavond)2e stap: Projectie (zaterdagochtend)3e+4e stap: Emotie/Verleden (zaterdagavond)5e stap: Aanvalsgedachten (zondagochtend)6e stap: Vergeving (zondagmiddag)
Vraag voor inhoud van deze workshop een folder aan!telefoon 06 5536 5758 of 06 3608 3604of e-mail: ln.aderb-wice%40ofni

Workshops (Postel)


Reserveren

U kunt vrijblijvend reserveren voor deze workshop zonder dat u zich nu al verplicht tot deelname. Mocht u nu interesse hebben, maar is het nog niet zeker of u ter zijner tijd kunt deelnemen aan de workshop, om welke reden dan ook, bestaat de mogelijkheid om nu al een plaats te reserveren, zonder dat u zich vastlegt. Wij gaan in Augustus 2024 de reserveringslijst voor deelneming af, of de reservering nog actueel is en gaan danvragen om de reservering definitief te maken middels een aanbetaling.

Voor wie?

Deze workshop is bedoeld voor iedereen (zowel cursisten als nieuwelingen) die op een praktische manier kennis willen maken met de werking van het gedachtengoed van ‘Een cursus in wonderen’ en de principes van ‘Attitudinal Healing’, en willen ervaren hoe dit kan doorwerken in ons dagelijkse leven en werk.
Er is geen voorkennis vereist.

De workshop

Het programma van deze workshop beslaat de ochtend en de avond. Op zaterdagmiddag kan men vrijblijvend meedoen met Chi Kung . Maar men kan ook naar believen gaan wandelen in de prachtige omgeving, maar lezen of lekker luieren behoren ook tot de mogelijkheden. Ook valt er te genieten van het bezichtigen van een kaasmakerij, een kruidentuin en een abdijwinkel. Voor de avondbroodmaaltijden is er de mogelijkheid om gezamenlijk met de broeders de Vespers te vieren. De dag beginnen we met een meditatieve wandeling door de vijvertuin. De dag sluiten we af met een meditatie in de kapel.

Waar?

Het landgoed van Norbertijnen Abdij Postel is gelegen in Postel/Mol, diep in de Kempen in een gebied van bossen en velden. Wie van de natuur wil genieten, wie de rustgevende invloed ervan wil ondergaan, vindt er een aangenaam verblijf. Het complex bestaat uit enkele gebouwen, oude en nieuwe, onsamenhangend maar mooi, uitlopend op een eeuwenoud kerkje.
Voor meer informatie van het klooster zie: www.abdijpostel.be

Routebeschrijving

Een routebeschrijving wordt u toegestuurd na inschrijving.

Door wie?

De workshop wordt gegeven door Henny en Jopie van der Feer.
– Henny van der Feer (1945) is leraar van het gedachtegoed van Een Cursus In Wonderen en als zodanig verbonden aan het ontmoetings- & studiecentrum ECIW Breda. Hij bestudeert de Cursus sinds 1995.
Van 2010 tot 2014 is hij voorzitter geweest van het platform voor studenten van een cursus in wonderen, MIC te Baarn (NL)
– Jopie van der Feer (1942) is opgeleid facilitator van Attitudinal Healing.

Hoe?

Wij zullen verblijven in het gastenverblijf op de 1e verdieping, met 1-persoons en 2-persoons kamers, voorzien van vernieuwd meubilair en voorzien van een wastafel.
Er is een lift aanwezig.
De douches en toiletten bevinden zich op de gang.

Het aantal deelnemers is maximaal 40 personen. We werken in wisselende groepjes van 4 personen.

De maaltijden zijn volledig verzorgd, op aanvraag kan er voor een vegetarische maaltijd gezorgd worden.

Financiën

Kosten deelname (1 of 2 persoons kamer) :
normaal tarief € 325,- pp/all incl
laag tarief (20% korting) € 260,- pp/all incl
krap tarief (40% korting) € 195,- pp/all incl
Echtparen (30% korting) € 455 ,- all incl

Overig

Aanwezig: onderlaken, kussensloop, dekbedovertrek en handdoeken

Vraag voor inhoud van deze workshop een folder aan!!!
telefoon 06 5536 5758 of 06 3608 3604
of e-mail: ln.aderb-wice%40ofni